Wij hanteren 3 verzendmethoden, namelijk:

Brievenbuspakketje: Deze methode kunt u selecteren als u bijvoorbeeld een enkel klein onderdeel of meerdere kleine onderdelen besteld die in een brievenbuspakketje passen en door de brievenbus kunnen. Maximale afmeting 38 x 26,5 x 3,2 cm. €4.85 en is alleen binnen Nederland. Dit is inclusief verpakkingsmateriaal en Track & Trace. Deze methode is voor eigen risico en is niet verzekerd.

Pakket onverzekerd: Bestellingen binnen Nederland. Maximale gewicht 30kg. Maximale afmeting 50 x 50 x 100 cm. Verzenden geschied op eigen risico. Kosten €6.95

Pakket verzekerd: Bestellingen binnen alle EU landen. Maximale gewicht 30kg. Maximale afmeting 50 x 50 x 100 cm. verzending is verzekerd tot een maximum van €500. Kosten zijn afhankelijk van het land van bestemming. Voor Nederland bedraagd dit €9.00.

Bestellingen boven de 30kg of de maximale afmeting van 50 x 50 x 100 cm worden apart berekend. De verzendkosten worden getoond bij het afrekenen.

Wij versturen niet onder rembours!

 

Ter informatie.

Het verzenden van de door de afnemer gekochte onderdelen gebeurt altijd op risico van de afnemer.

De schade geleden door de afnemer door het beschadigen en/of zoek raken van het pakket/envelop of de inhoud hiervan door de transporteur kan nimmer verhaald worden op Volksparts.

Een uitzondering hierop is het verzenden van een verzekerd pakket. Hierbij zijn de onderdelen verzekerd tot een maximum waarde van €500. Deze optie is alleen toepasbaar op pakketten en is te selecteren tijdens het afhandelen van de bestelling.

 

In sommige gevallen kunnen wij afwijken van deze verzendtarieven. Bijvoorbeeld erg grote, onhandelbare producten en speciale verpakking om transportschade te voorkomen. Denk hierbij aan carrosseriedelen. Dit zullen wij u na uw bestelling mededelen.

 

De verzendkosten van plaatwerk, reparatiedelen en bumpers kunnen afwijken van de normale verzendkosten. Dit heeft te maken dat wij deze delen extra zorgvuldig moeten verpakken zodat deze niet kunnen beschadigen en/of de bezorger hier zijn handen aan verwond.

 

Wij zijn een postorderbedrijf doch is het mogelijk om via de webshop gekochte artikelen af te halen in Weert. U dient er wel rekening mee te houden dat er voor artikelen die wij voor u moeten bestellen gewoon verzendkosten in rekening worden gebracht. Dit geld alleen voor speciaal bestelde artikelen en niet voor artikelen die wij op voorraad hebben. Wij zullen hiervoor na uw bestelling contact met u opnemen.